Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJohn C. Parkin: F**k It - B...a meg! - Azt csináld, amit szeretsz!

-25%
John C. Parkin: F**k It - B...a meg! - Azt csináld, amit szeretsz!
Fő kategória >Egészség, életmód >Életstratégia, érvényesülés
2 800 Ft
Akció: 2 100 Ft2100
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A Ba...ameg Azt csináld, amit szeretsz! nem pusztán könyv térkép, amely lépésről lépésre végigvezet a boldogsághoz vezető úton.
Mindennap csinálj valamit, amit szeretsz! Ne engedd, hogy anélkül múljon el a nap, hogy kifejeznéd szíved vágyát. Azt csináld, amit szeretsz! Légy bátor, és hagyj nyomot magad után. Hagyd ott a jogi egyetemet, és menj el szakácsnak. Utasítsd vissza azt az előléptetést, és tölts több időt a gyerekeiddel. Azt csináld, amit szeretsz! Írj a reggeli előtt. Fess az ebédszünetedben. Énekelj pusztán azért, mert örömet szerez. Azt csináld, amit szeretsz! Tedd azt, ami boldoggá tesz, hiszen az élet rövid. Add el a vállalkozásodat és üldögélj kávéházakban. Tedd le a kávét, és vágj bele az álomvállalkozásodba. Azt csináld, amit szeretsz! Tégy kevesebbet, keress kevesebbet, tervezz kevesebbet, gondolkozz kevesebbet, beszélj kevesebbet. Azt csináld, amit szeretsz! Nevess többet, sírj többet, táncolj többet, szeress többet, engedj el többet, létezz többet. Azt csináld, amit szeretsz.
Parkin arra vállalkozik, hogy megadja a szükséges lökést, hogy felhagyj a kifogásokkal, és végre azt tedd, amit szeretsz! Feltéve, ha tudod, mi az! Ha nem, az sem baj, John segít megtalálni. Sorra veszi mindazokat a gátakat, amelyekkel gyakran szembesülsz: Nem lehetek ilyen önző! vagy Sosem tudnék megélni abból, amit szeretek!. Segít legyőzni a legnagyobb visszatartó erőt: a félelmeidet.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632912875
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  324
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  290 g/db
Webáruház készítés