Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJohn Stephens: A fekete leszámolás - A Kezdet Könyvei 3.

-25%
John Stephens: A fekete leszámolás - A Kezdet Könyvei 3.
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"Emma csak áll, és nem szólt. Valami történt benne. Eltelt pár pillanat, amíg rájött, mi ez a szokatlan élmény: egy terv formálódik az agyában, a darabok lassan összeállnak. Veszélyes terv volt, hihetetlenül veszélyes, az ujjait ökölbe szorítva akarta, hogy jusson az eszébe valami más, ami kevésbé kockázatos. De nem volt másik; ez volt az egyetlen, és ha sikerrel jár, azt a Rettenetes Magnus nem éli túl.
Bár valószínűleg ő sem."

Az árva Kate, Michael és Emma, akiknek egyetlen P betű volt a vezetékneve, egy év alatt lettek a híres Wibberly testvérekké, a Kezdet szent varázskönyveinek őrzőivé, akik egyszerre akarják felkutatni a könyveket és a szüleiket. Már közel a cél, amikor egy baljós jövendölés megzavarja a terveiket. Mert az Őrzők összehozzák a könyveket, helyreállítják a világrendet, de utána meg kell halniuk.
A Kezdet Könyvei tudnak teremteni és pusztítani, de a hatalmuk veszélyesen kiszámíthatatlan. Ezek a könyvek jelentik az utolsó reményt Rettenetes Magnus legyőzésére, ám ha a mágus kezébe kerülnek, a Rettenetes Magnus mindent eltörölhet, és a semmiben felépíthet magának egy saját, szörnyűséges mindenséget. Miközben Kate és Michael igyekszik visszatartani a gonosz mágust, Emma komor útra indul, hogy felkutassa az utolsó kötetet, a Halál Könyvét, másik, baljós nevén a Fekete Leszámolást.
Lesz igazságszolgáltatás, visszavágás, a végítélet se marad el - de kinek a javára? A Kezdet utolsó könyve feledhetetlen kalandregény az életről, a halálról, a mágiáról és a család összetartó erejéről.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635399444
  Kiadó
  Ciceró Könyvstúdió
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  360
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  480 g/db
Webáruház készítés