Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJonathan Black: Szent történelem - Hogyan teremtették a világot az angyalok, a misztikusok és egy felsőbb értelem

-25%
Jonathan Black: Szent történelem - Hogyan teremtették a világot az angyalok, a misztikusok és egy felsőbb értelem
4 990 Ft
Akció: 3 743 Ft3743
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A Szent történelem emberek, angyalok és más fejlett intelligenciák közötti találkozások epikus bemutatása a teremtéstől egészen a modern kor természetfeletti eseményeiig. Alternatív történelem, amelyben a híres férfiakat és nőket angyalok és démonok irányítják. Ez a lenyűgöző történeti elbeszélés összehozza Krisna, Mózes, a Buddha, Illés, Mária és Jézus, Mohamed, Szent Johanna, Abraham Lincoln és a különféle angyalok legendáit az afrikai, az indián és a kelta hagyománnyal.
Elképesztő mennyiségű misztikus összefüggés szövi át: nemcsak az asztrológia és az alternatív orvoslás, hanem a jelentős irodalmi és művészeti mozgalmak, a hivatalos tudomány és vallás, továbbá a mai film, zene és irodalom gyökereit is megismerjük.
Utunk során A Gyűrűk Urának Gollamjával, Hófehérkével, David Bowie-val, Terrence Malickkal és David Foster Wallace-szal is találkozunk. A Szent történelem igaz történetekből épül fel, ugyanakkor ezekről is szól. Történetekről, amelyek megmutatják az emberi tapasztalat olykor feledésbe merült oldalát, a titokzatos mintákat és misztikus nyomokat, és segítenek, hogy saját életünkben is felismerjük a természetfölötti kéznyomát.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636898007
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  452
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés