Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJuliette Fay: Édes otthon

-25%
Juliette Fay: Édes otthon
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Sean Doran közel húsz éve dolgozik ápolóként a harmadik világ háborúk és természeti katasztrófák sújtotta országaiban. Egy súlyos örökség, a béklyók előli menekülés újabb és újabb helyszínekre űzi-hajtja. Szentül hiszi, hogy őt a Jóisten is erre a munkára teremtette. Egészen addig, míg egy nap rá nem jön, hogy teljesen kiégett, és képtelen lenne még egy napot a szörnyű körülmények közepette tölteni.
Hazatér hát a massachusettsi Belhambe, hogy rövid időre megpihenjen. Az otthonában nemcsak nagynénje, unokaöccse és húga vár rá, hanem a családi kötelékek megannyi nyűge is. Meg egy négylábú veszedelem... A korábban önös érdekei szerint élő Sean előtt egy új világ kapuja tárul fel. Szerettei, hűséges barátai, egy váratlan szerelem és egy múltból felbukkanó alak arra késztetik őt, hogy átgondolja mindazt, amit az idáig a családjáról, önmagáról és életcéljáról gondolt. Talán a sors ezúttal az útra kelés helyett mást szán neki?

Juliette Fay (Karjaidban) regényében egy megindító, szívet melengető és sokszor megmosolyogtató utazásra hív mindnyájunkat, hogy Sean nyomába szegődve megtapasztalhassuk az édes otthonig vezető rögös, ámde élményekkel teli utat, a szeretet és a szerelem mindent legyőző erejét.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636438043
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  512
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés