Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKalkuttai Szent Teréz anya bölcsességei

-25%
Kalkuttai Szent Teréz anya bölcsességei
2 490 Ft
Akció: 1 870 Ft1870
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!

"Nem hinném, hogy bármiféle különleges képességeim lennének. Semmit sem várok el a munkámért cserébe. Ez az Ő munkája. Én csupán egy aprócska ceruza vagyok a kezében. Ő gondolkodik. Ő ír. Ez nem a ceruza érdeme. A ceruza mindössze rendelkezésre áll, hogy használhassák."

"Sokkal többet kapunk a szegényektől, mint amennyit mi adunk nekik. Rendkívül erős emberek, akik nap nap után étel nélkül élnek, de mégsem átkozódnak, vagy panaszkodnak. Nem kell szánnunk és sajnálnunk őket. Oly sok mindent tanulhatnánk tőlük."

"Fel kell tennünk a kérdést: "Valóban megtapasztaltam már a szeretet örömét?" Az igazi szeretet fáj és éget, de mégis örömmel tölt el. Épp ezért kell imáinkban fohászkodnunk, hogy legyen merszünk szeretni."

"Ha újrakezdhetném az egészet, mindent ugyanígy tennék. Számtalan emberi gyengeséggel és gyarlósággal találkoztam, s mind a mai napig egyre újabbakkal találkozom. De hasznot kell kovácsolnunk belőlük. Alázatos szívvel, Krisztusért kell munkálkodnunk, Krisztus alázatosságával. Átjár minket, hogy mi legyünk az Ő szeretete és irgalmassága, az összes hibánk és gyarlóságunk ellenére."

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632673189
  Kiadó
  Lazi Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  168
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés