Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKaren Hawkins: Kincsvadászok

-25%
Karen Hawkins: Kincsvadászok
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Mary Hurst leghőbb vágya, hogy bejárja a világot, ám idős szülei egyetlen támaszaként mindeddig erre nem nyílt lehetősége. Egy nap azonban arról értesül, hogy az öccsét foglyul ejtették, és egy értékes aranyozott ónixdoboz szabadulásának záloga. Így hát a kalandvágyó Mary útra kel, hogy megszerezze a műtárgyat. Váratlan nehézséggel szembesül azonban Angus Hay, Erroll grófjának személyében, akire öccse a dobozt bízta.
Angus, aki maga is sötét múltjának foglya, gyanakodva fogadja a lány küldetését, és azzal vádolja Maryt, hogy csak ki akarja csalni tőle a felbecsülhetetlen értékű, hieroglifákkal díszített dobozt. Úgy próbálja vallomásra bírni a lányt, hogy bezárja kastélya egyik szobájába, ám nem számol Mary éles eszével és rendíthetetlen akaratával, valamint a vággyal, amely megállíthatatlanul húzza-vonja a lányhoz.

Karen Hawkins (Szerelmi alku) új sorozatában folytatja a Hurst család történetét, középpontjában egy ősrégi, értékes ékszerrel és a megszerzésére indított hajszával, amely gyökerestől felforgatja a testvérek életét.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636436551
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  320
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  350 g/db
Webáruház készítés