Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKate Furnivall: Túlélők

-25%
Kate Furnivall: Túlélők
3 490 Ft
Akció: 2 605 Ft
Kezdete: 2019.09.27   Visszavonásig érvényes!

Zseniális történet szerelemről, veszélyről, bátorságról és árulásról.


1945. Németország. Klara Janowska és a lánya, a tízéves Alicja heteken át gyalogoltak, hogy eljussanak a Graufeld nevű, kitelepített személyek számára nyitott táborba. A zsúfolt, mocskos és veszélyes körülmények között a másik háromezer-kétszáz táborlakóval együtt, ők még a szerencsések közé tartoznak. Túlélték a háborút, és most mindent elkövetnek, hogy egy nap otthont teremthessenek maguknak a háború utáni világban. Ám mikor Klara felismer egy férfit a táborban, akiről azt hitte, hogy már csak a múltja egy része, megkezdődik a halálos macska-egér hajsza. A férfi pontosan tudja, mit tett Klara a háború idején, hogy megmentse a lányát. Klara pedig ismeri a férfi valódi személyazonosságát. Képesek lesznek egymás mellett élni, és megőrizni a másik titkát? Mi lesz a hallgatásuk ára? És vajon kijut-e bármelyikük is élve a táborból?xxx

"Izgalmas olvasmány, valóságos érzelmi hullámvasút." 

- Dinah Jefferies, A teaültetvényes felesége című regény szerzője"Az elejétől kezdve magával ragadott. Micsoda történet! Kate Furnivall olyan terepre merészkedik, ahová másoknak eszébe sem jutott. Jobb lesz óvakodnia annak, aki az anya és a lánya közé akar állni - különösen, ha azok Klara és Alicja."

- Jane Corry, a Sunday Times bestsellerszerzője"Kiváló olvasmány, zseniálisan megírt, igazán megható történet, és alapos kutatómunka eredménye."

- Lesley Pearse, a Hit és A múlt nyomában című bestsellerek szerzője"Kiváló történelmi regény - valóságos érzelmi hullámvasút."

- Better Reading Magazine"Lebilincselő. Feszültséggel teli. Rejtélyes. Kate Furnivall nagyon ért hozzá, hogyan teremtsen olyan helyszíneket és karaktereket, akik még az utolsó szó elolvasása után is hosszú ideig az olvasóval maradnak." - Jane Corry"Szenzációsan izgalmas cselekmény... Gyors tempójú egy kis baljós hangulattal."

- Times 

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636356859
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  397
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  470 g/db