Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKate Hewitt: Isten veled, gyermekem

-25%
Kate Hewitt: Isten veled, gyermekem
3 899 Ft
Akció: 2 910 Ft
Kezdete: 2019.08.19   Visszavonásig érvényes!

Tudod, hogy nem tarthatod meg ezt a gyereket. De képes vagy rábízni valaki másra?

Mikor Heather megtudja, hogy teherbe esett, bár nem tervezte, rögtön világosan látja, hogy nem tarthatja meg ezt a babát. Már így is épp csak elevickél. De hogy tudná megállni, hogy ne szeresse ezt a gyermeket, aki ott növekszik a hasában? Úgy gondolja, Grace személyében megtalálta a tökéletes örökbe fogadó szülőt: magabiztos, jómódú, megvan mindene, ami Heathernek nincs. De mikor eljön a szívszorító pillanat, vajon Heather tényleg képes lesz rá, hogy odaadja a gyerekét? Képes meghozni a helyes döntést a kisbaba érdekében?

A két nő életét örökre összeköti, hogy ugyanazt a gyereket szeretik. És mikor már lassan megtanulnák, hogyan éljék furcsán összekapcsolódott életüket, megsemmisítő híreket kapnak, és törékeny világuk a feje tetejére fordul.

Mindketten fájdalmas döntésekre kényszerülnek, amitől az olvasó is kénytelen feltenni a kérdést: mit jelent anyának, szülőnek lenni.

A USA Today bestsellerszerzőjének legújabb, szívszorító, izgalmas és érzelmes drámája felmelegíti a szívedet, könnyeket csal a szemedbe, és örökké veled marad.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786156013040
  Kiadó
  Álomgyár Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  426
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  486 g/db