Nyitva tartás

2020. január 24. és 29. között személyes átvétellel nem adható le rendelés, az átvételi pont költözése miatt.

Megértésüket köszönjük.

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKate Jacobs: Péntek esti kötőklub

-26%
Kate Jacobs: Péntek esti kötőklub
2 990 Ft
Akció: 2 209 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

"Gyönyörű, megindító portré a női barátságról. Együtt sírtam és nevettem a szereplőkkel, és arra vágytam, hogy megtanulhassak kötni."
Kristhin Hannah, a Titkok tava szerzője

"Olyan, mintha egy Manhattanben játszódó Acélmagnóliákat olvasnék."
USA Today


Egy héten egyszer nők színes kis csoportja gyűlik össze egy New York-i fonalboltban, hogy az épp aktuális munkájukon dolgozzanak - s közben megosszák egymással az életüket…
A Walker és Lánya bolt középpontjában az üzlettulajdonos Georgia áll, aki egyedülálló anyaként egyszerre igyekszik megbirkózni vállalkozása vezetésével és tizenéves lánya nevelésével. Alig várja, hogy kicsit megfeledkezhessen a nehéz mindennapokról, és elkezdődjön a Péntek esti kötőklub, ahol a barátaival kötésmintákat csereberélnek, viccelődnek, és megbeszélik legféltettebb titkaikat. Ám amikor hirtelen újra feltűnik a férfi - aki egyszer már összetörte Georgia szívét -, hogy ő is kivegye a részét közös lányuk életéből, a nő világa összeomlik.

Szerencsére Georgiának ott vannak a barátai, hogy bátorítsák, és megosszák vele saját bizalmas meséiket összetört szívekről és csodatettekről. S amikor aztán bekövetkezik az elképzelhetetlen, ezek a nők felfedezik, hogy kicsiny közösségük nem csupán egy kötőklub, hanem nővérek testvérisége.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636354404
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  400
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  510 g/db