Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKimberley Freeman: Csillagok az óceán felett

-25%
Kimberley Freeman: Csillagok az óceán felett
3 999 Ft
Akció: 2 985 Ft
Kezdete: 2019.08.19   Visszavonásig érvényes!

Két zabolátlan természetű nő és az ár, amit ezért fizetniük kell 
Kimberley Freeman, az Örökzöld-zuhatag és az Álom-öböl népszerű írónőjének nagy hatású regénye a szerelemről, az anyaságról és annak kiderítéséről, kihez tartozunk a világon.
1874-ben a vadóc és akaratos Agnes Resolute végleg elhagyja az észak-angliai lelencházat, ahol felnőtt. Távozása előtt tudja meg: édesanyja apró emléktárgyat, egy egyszarvú képét ábrázoló gombot hagyott hátra neki. Agnes abban a tudatban élt, hogy az anyja nem tudta eltartani, és ezért került lelencházba, csakhogy felismeri a gombot: a fenséges és gyönyörű Genevieve Breckby, egy helybeli nemesi család lányának kabátkájáról való. Agnes ugyan csak egyszer látta őt, de soha nem tudta elfelejteni. Kideríti, hogy Genevieve Londonban van. Agnes követi, és London nyomornegyedében tengődik, amíg megtudja, hogy Genevieve továbbutazott Párizsba. 
Agnes követi édesanyját, de egyre több mindenben kell csalódnia, mire végül Melbourne-ben rátalál Genevieve-re. De képes-e a nő olyan anya lenni, amilyennek Agnes szeretné?
Nagyhatású történet két megfékezhetetlen szellemű nőről, szerelemről és anyaságról és annak kiderítéséről, kihez tartozunk a világon.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632938776
  Kiadó
  Athenaeum Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  445
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  488 g/db