Nyitva tartás

A személyes átvételi pont nyitva tartási ideje:

Hétfőtől péntekig 9-18 óra között

Szombat, vasárnap zárva.

Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén 7 nap áll rendelkezésre a rendelés átvételére.

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKingsley L. Dennis: Új tudatosság egy új világért

-26%
Kingsley L. Dennis: Új tudatosság egy új világért
3 290 Ft
Akció: 2 431 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

Nagy változások vannak készülőben, és ezek mind nyilvánvalóbban érintik életünk folyását. Földünk a szó szoros értemben reng és rázkódik. A világot uraló rendszer épülete minden eresztékében recseg-ropog. Oda a jövő biztonsága, a rend és a stabilitás, és képtelenséggel határos hiedelmek és vélekedések ütik fel a fejüket. Vészesen közel jutottunk ahhoz, hogy a felborult egyensúly soha többé ne álljon helyre. E sorsdöntő pillanat ugyanakkor az átalakulás hatalmas lehetőségeit is magában hordozza.
Tetszik vagy sem, a változás itt van a nyakunkon. Tény és való, hogy a legtöbben ódzkodunk a változástól, hiszen az ismeretlen is bajok forrása lehet. Márpedig amit nem értünk, attól tartunk is, borzongatóvá nagyítjuk. Az hát az érdekünk, hogy a könyv segítségével tisztázzuk, miről is van szó tulajdonképpen, hogyan érint ez bennünket, és mit szándékozunk tenni. A fejlődésnek valójában soha nincs vége: minden átmenet átvezet a következőbe. Nincs tehát itt a világvége, hiába kárognak a vészmadarak.
Újfajta tudatossággal kell átlépnünk az új világba. Gondolkodásunk jelenlegi színvonala ugyanis nem alkalmas arra, hogy a megújulás és újjászületés korába vezessen bennünket. A küszöbönálló átalakulás megköveteli, hogy egyénenként és tudatosan is hozzáadjuk kreatív, pozitív energiánkat, mert ha félelemmel és szorongással válaszolunk az eseményekre, az csak megnöveli a várható káoszt. A pozitív áttöréshez önbizalomra és derűlátásra van szükségünk. E változó idők megkívánják, hogy nagyobb felelősséget vállaljunk az életünkért. Végül is önmagunkat nemesítve közvetetten, mégis döntő módon a világot is jobbá tehetjük magunk körül.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635291465
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  260
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db