A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarország legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Közügyek és közjátékok

Szerző Horváth Pál
Közügyek és közjátékok

Közügyek és közjátékok

Szerző Horváth Pál
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2021
ISBN:
9789635140985
Kiadó:
Kairosz Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
286
Tömeg
344 g/db

Ez a kötet 2015 áprilisa és 2021 januárja között a Magyar Katolikus Rádió műsorában heti gyakorisággal elhangzott több mint háromszáz jegyzetemből merítő válogatás.

Kezdettől úgy gondoltam, az utóbbi bő fél évszázadban oly gyakran hallott szólammal ellentétben keresztény hitünk nem magánügy, hanem a szellem és a lélek dolgai mellett társadalmi, ideológiai és politikai értelemben is a nyilvánosságra tartozó közügy, amely felhatalmaz, sőt kötelez arra, hogy az embereket különösen is érintő és érdeklő olyan témákról, a nyilvánosságban zajló olyan vitákról, alapvető világnézeti kérdésekről mondjam el a véleményemet, mint a migráció, vagy a család, a nemzeti érzés, a hagyomány, a normalitás és az egyházak elleni támadások.

Ami a kötet címét illeti, a Közügyek és közjátékok talán jól fejezi ki, amiről folyamatosan szólni szeretnék. Így a közügyeken azokat a témákat értem, amelyek, legyenek nagy világnézeti kérdések vagy napi aktualitások, hívő és nem hívő emberek számára egyaránt érdekesek, aktuálisak, vitát érdemelnek. Ami pedig a közjátékokat illeti, ezen azokat a nyílt vagy burkolt, alapvetően bal-liberális támadásokat és packázásokat értem, amelyek ma a keresztény kultúrát, a hagyomány és a tradicionális értékek alapján álló konzervatív gondolkodást nap mint nap érik, amelyeket hitünk és meggyőződésünk védelme érdekében nem lehet, nem szabad szó nélkül hagynunk. 

30%
3 200 Ft
2 240 Ft
Kezdete: 2023.05.26   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Horváth Pál
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK