Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKristina McMorris: Pénzzé tett gyermekek

-25%
ÚJ
Kristina McMorris: Pénzzé tett gyermekek
3 999 Ft
Akció: 2 995 Ft
Kezdete: 2019.09.25   Visszavonásig érvényes!

2 gyerek eladó, áll a felirat a táblán, mellette pedig két kisfiú üldögél reményvesztetten a farmház lépcsőjén. A megrázó életkép tökéletesen megragadja az 1929-es nagy gazdasági világválság valóságát, ahol családok válnak földönfutóvá egy szempillantás alatt, és a kilátástalanság lehetetlen döntésekre kényszeríti őket. 
A súlyos anyagi gondokkal küzdő riporter, Ellis Reed saját családjának szomorú múltját fedezi fel a jelenetben, amelyről gyorsan fotót is készít. Az újságban megjelenő kép szakmai sikert hoz neki, ám a fénykép nyilvánosságra kerülése váratlan és drámai következményekkel jár.
Az újság titkárnője, Lillian Palmer felelősnek érzi magát a történtekért. Ellis és Lillian együtt indulnak útnak, hogy helyrehozzák a hibákat, és összehozzák az egymástól elszakított családtagokat, és ezért semmilyen áldozattól nem riadnak vissza. 
A valóban létező fotó annak idején az egész Egyesült Államokat megrázta. A Pénzzé tett gyermekek magával ragadó regény a szerelemről és a megváltásról, és a végül mindannyiunkat hazavezető váratlan utakról. 

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634475118
  Kiadó
  Alexandra Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  368
  Kötésmód
  puha kötés
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  434 g/db