A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarország legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Különleges múzeumok és gyűjtemények Magyarországon 3.

Különleges múzeumok és gyűjtemények Magyarországon 3.

Különleges múzeumok és gyűjtemények Magyarországon 3.

Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2022
ISBN:
9786155725289
Kiadó:
B.K.L. Kiadói és Reklám Kft
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
160
Tömeg
300 g/db

A Hazai úti célok turisztikai könyvsorozat hetedik kötete - a Különleges múzeumok és gyűjtemények Magyarországon 3. című - 47 olyan múzeumot és gyűjteményt mutat be, amelyből csupán egy, esetleg néhány található az országban.
A kiadó elsődleges szándéka az volt, hogy felhívja a figyelmet, hazánkban mennyi érdekes, különleges érték található. A koncepció kialakításakor lényegesnek gondoltuk, hogy minél színesebb legyen a kötetből megismerhető kínálat, ugyanakkor igyekeztünk egyfajta tematikus arányosságot is betartani. Így minden nyitott érdeklődésű kiránduló/utazó/nyaraló honfitársunk talál a maga számára érdekes, megtekintésre érdemes kollekciót a könyvben. Nem volt számunkra meghatározó szempont a kiállítóhely nagysága, ezért egyaránt helyet kaptak a kicsi és nagy gyűjtemények a kötetben. Néhányuk nemcsak országos, de nemzetközi vonzerővel bír, többségük viszont indokolatlanul elenyésző publicitást kapott eddig. Ebben a 3. kötetben kibővítettük gondolkodásunk horizontját, így néhány szabadtéri helyszínt (Berekfürdő, Budafok, Dombóvár, Egerszalók, Felsőcsatár, Hollókő, Kisgyőr, Szilvásvárad) is bemutatunk, amelyek ugyancsak különlegesek, és kis fantáziával gyűjteményként is nyugodtan felfoghatók. Földrajzi elhelyezkedés szempontjából arra törekedtünk, hogy az ország minden területéről beválogassunk anyagot, ezzel is felmutatva, hogy e tekintetben is mennyire változatos a gyűjteményi paletta.
Minden utazóban felmerül az a természetes igény, hogy megismerkedjen a településsel - illetve annak turisztikai szempontból érdekes látnivalóival - ahol éppen kiállítást néz, tartózkodik. Könyvünk ehhez is segítséget nyújt, kiemelve a fontos látnivalókat.
261 színes fotó segíti az olvasót a tájékozódásban.

27%
4 200 Ft
3 045 Ft
Kezdete: 2022.09.12   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
A könyv megvásárlása után járó jóváírás virtuális számláján::
30 Ft

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK