Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDaris Roane: Lángoló égbolt

-20%
Daris Roane: Lángoló égbolt
2 950 Ft
Akció: 2 360 Ft2360
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Marcus Amargi, a sumer vámpír már vagy kétszáz éve elhagyta a Vér Harcosait és otthonát, a Másik Földet. Mivel nem akart halálos konfliktusba keveredni egykori barátjával és sógorával, Kerrick Harcossal, önkéntes száműzetésbe vonult a Halandók Földjére, ahol sikeres üzletemberként élvezi az életet. Ám a Sors által számára kijelölt társ a szépséges Havily Morgan vonzalma, a breh-hedden visszaszólítja őt a Másik Földre. Ebben hatékony szerepet játszik erőszakos, ellentmondást nem tűrő főnökasszonya, Endelle is.
Égető szükség van Marcus harci tudására mert Endelle asszony halálos ellensége, a világuralmi terveket dédelgető Darian Greaves Parancsnok a halál vámpírjainak vezére egy pillanatra sem lankad, és szüntelen támadásokkal gyengíti Endelle, a Legfőbb Nagysága hatalmát. Most épp azon mesterkedik, hogy elraboljon és saját szolgálatába állítson egy szépséges földi halandót Parisa Lovejoyt, akinek szárnyai vannak és természetfeletti képességekkel rendelkezik, pedig még át sem lépett a Másik Földre a vámpírok birodalmába. Marcus épp Parisa őrzését kapja feladatul.
Az Endelle elleni ármánykodásban tevékeny szerepet játszik a Parancsnok magas rangú tisztje és jobbkeze, Eldon Crace is, aki különleges gyújtóbombáival előbb kis híján megöli a Vér Harcosainak egyik oszlopos tagját, a hatalmas Lukent, majd a Nagykövetek Fogadásán lángba borítja az egész égboltot és tűzesőt zúdít a résztvevőkre. Ám elkövet egy súlyos hibát: elrabolja Marcus szerelmét, Havily Morgant. A feldühödött Marcus tüstént üldözőbe veszi...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633053256
  Kiadó
  JLX Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  464
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés