Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekLantos Mihály: Tanítsd meg tanulni! - A Lépéselőny tanulási stratégia szülőknek

-25%
Lantos Mihály: Tanítsd meg tanulni! - A Lépéselőny tanulási stratégia szülőknek
2 300 Ft
Akció: 1 725 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

A legtöbb, amit tehetünk a gyerekünkért, az az, hogy nem engedjük elveszíteni a tanulási képességeit! Ha hagyjuk, hogy vidáman, játékosan fedezze fel ő maga a világot, és ha kell, mutatunk neki olyan tanulási eszközöket és módszereket, amelyek az elménk működéséhez igazodnak, nem pedig az elméjét akarjuk rákényszeríteni értelmetlen szabályok alkalmazására. Ha ezt megtettük, elvégeztük a vállalt feladatunkat. A hatékony módszerek használata, vagyis a tanulás már a gyerek dolga!
Meggyőződésem, hogy az agyunk éppen ugyanolyan gyerekkorunkban, mint felnőttként. Szerkezetét, működési elvét tekintve nem - vagy nem túl sokat - változik, a legfőbb változás benne nem más, mint az, ahogyan használjuk. Amikor tréningeket tartok gyerekeknek, gyakran elmondom, hogy Albert Einstein vagy Szentgyörgyi Albert agya is ugyanolyan szerkezetű volt, mint bármelyikünké, a különbség csak annyi volt, ahogyan használták. 
Az is meggyőződésem, hogy a hatékony tanulás alapösztönével születünk, aztán ahogyan magunkra szedünk - néha erőltetünk - módszereket, meggyőződéseket, sztereotípiákat, úgy változik az agyunk használati módja is, és néha valóságnak véljük azt, hogy az én agyam már nem úgy működik, mint régen! - holott az igazság az, hogy nem úgy használom, ahogy régen. 
A gyerekeknek szóló Lépéselőny - Tanulj meg tanulni! című könyvet azért írtam, hogy segítsek élményt találni az elméjük kreatív világában, ez a könyv a szülőknek szól. Arról, hogy a gyerekünk után hogyan segítsük világra a sikeres felnőttet is.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632913827
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2018
  Oldalszám
  168
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  214 g/db