Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRobert Goddard: Leleplezés

-25%
Robert Goddard: Leleplezés
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Jonathan Kellaway nem szeretné megbolygatni a múltat. Utolsó napjait tölti a vállalatnál, legszívesebben nyugdíjba vonulna, ám régi munkaadója egy olyan nyomozásra ad megbízást, amely egy halott barát és egy boldogtalan szerelem emlékét idézi fel benne. Egyszerűen nem mondhat nemet a felkérésre. A rejtély máig kísérti, még ötven év távolából is. Miért és hogyan halt meg a barátja, aki épp apja titokzatos öngyilkossága után nyomozott? És vajon tényleg öngyilkos lett a vállalatvezető férfi, vagy másnak állt érdekében elhallgattatni őt, és évekkel később az igazságot firtató fiát is?
Kelleway abban reménykedik, hogy végre megleli a magyarázatot a múlt tragikus eseményeire, amelyek már eddig is túl sok áldozatot követeltek. De mindezzel azt kockáztatja, hogy maga is az áldozatok sorát gyarapíthatja.
Robert Goddard kiadónknál megjelenő első regénye sokszereplős, több szálon futó izgalmas bűnügyi történet, amely mellőzi a már jól ismert kliséket. Éppen ezért az első perctől fogva számít az olvasó figyelmére, akinek a végső leleplezésig számos utazást kell megtennie térben és időben.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636435165
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  391
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  410 g/db
Webáruház készítés