Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekLesley Stanfield: 75 kötött virágos blokk - Gyönyörű minták takarókhoz, kiegészítőkhöz, babatakarókhoz és sok minden máshoz

-20%
Lesley Stanfield: 75 kötött virágos blokk - Gyönyörű minták takarókhoz, kiegészítőkhöz, babatakarókhoz és sok minden máshoz
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft2390
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A virágtémájú kötött blokkok izgalmas gyűjteményében az egyszerű vagy egyik sarkuktól a másikig, átlósan kötött négyzetektől a körben kötött geometrikus mintákig minden kötni vágyó talál magának valamilyen ötletet. A blokkok készítéséhez számtalan kötési technikát vonultat fel, mint az intarziatechnika, a domború és az áttört, csipkés szemek kötése, így lehetőség van valami újat tanulni vagy gyakorolni.
Kitűnő az úton lévő kézimunkázók számára. Csak magunkkal kell vinni mindazt, ami néhány blokk készítéséhez kell, ha utazunk valahova, ha ingázunk, vagy ha éppen barátainkkal találkozunk. Aztán amikor az összes darabbal elkészültünk, összeállíthatjuk őket, ha van egy kis szabadidőnk.
Minden mintához szöveges leírás tartozik, és ahol a jobb érthetőséghez szükséges, leszámolható ábra is kiegészíti. A hasznos technikákat bemutató részből bárki felfrissítheti kötéstudományát. A kreatív modellek inspiráló ötletekkel segítenek abban, hogyan használjuk fel és kombináljuk egymással a blokkokat.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636896898
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  128
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  260 g/db
Webáruház készítés