Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek



Libba Bray: Lair of Dreams - Álmok mélyén - The Diviners 2.

-25%
Libba Bray: Lair of Dreams - Álmok mélyén - The Diviners 2.
3 499 Ft
Akció: 2 624 Ft2624
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Az álmok utáni vágy vonzza a holtakat, és ez a város tele van álmokkal.

Egy természetfeletti sorozatgyilkossal való leszámolás után Evie O'Neill felfedte Látó mivoltát: bele tud látni mások titkaiba. Hátborzongató képességének köszönhetően igazi médiakedvenccé vált, kiérdemelve az "Amerika BűbáJósa" címet. Mindenki odáig van a város legújabb sztárjáért... mindenki, kivéve a többi Látót.
A zongorista Henry DuBous és a kínai negyedben élő Ling Chan szintén Látók, akik azonban igyekeznek adottságukat titokban tartani: azt, hogy képesek utazni az álmok között. Míg Evie kiváltságos életét éli, New Yorkban a rejtélyes álomkór szedi áldozatait.
Mialatt Henry elveszett szerelmét keresi, Ling pedig egy kirekesztő világban próbál boldogulni, álmukat egy gonosz erő szállja meg. És mindezek mögött egy cilinderes férfi várakozik, akinek tervei minden képzeletet felülmúlnak... A kór egyre terjed, vajon képesek lesznek a Látók alászállni az álmok világába, hogy megmentsék a várost?

A Látók-sorozat izgalmas, hátborzongató folytatása. A Printz Award nyertes New York Times bestsellerszerző, Libba Bray New York rejtett, misztikus mélységeibe invitálja az olvasót.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633995624
  Kiadó
  Könyvmolyképző Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  758
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  600 g/db
Webáruház készítés