Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekLucy Atkins: A hiányzó láncszem

-20%
Lucy Atkins: A hiányzó láncszem
3 490 Ft
Akció: 2 790 Ft2790
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Olvasson bele!--->

HOGYAN TUDSZ TOVÁBBLÉPNI, HA A MÚLT NEM ENGED?

Kali McKenzie-t édesanyja elveszítése után számtalan megválaszolatlan kérdés kínozza. Épp édesanyja, Elena műtermét igyekszik kitakarítani, amikor egy képeslapokkal teli fiókra bukkan. A titokzatos üzenetek egy kanadai galéria tulajdonosához, Susannah Gillespie-hez szólnak. Ki lehet ez a nő, és mit tudhat Elena titokzatos múltjáról?

Hogy kiderítse, Kali kisfiával, Finnel Susannah elszigetelt kanadai házába utazik, a gyilkos bálnák és viharok vidékére. És ahogy az idő egyre rosszabbra fordul, úgy jön rá Kali is, mekkora hibát követett el. A gyönyörű és titokzatos Susannah nem akar beszélni a múltról, és miközben Kali igyekszik kirakósként összeilleszteni, mi is történt édesanyjával a hetvenes években, Susannah egyre furcsábban kezd viselkedni, és ami a legaggasztóbb: egyre jobban bűvkörébe keríti a kis Finnt.

Lucy Atkins díjnyertes író, újságíró, a Sunday Times könyvkritikusa. Számos lap közli írásait, többek között a Guardian, a Times, a Sunday Times és a Daily Telegraph, valamint olyan magazinok, mint a Psychologies, a Red, a Woman és a Home and Grazia. Oxfordban él.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634060857
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  580
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  480 g/db
Webáruház készítés