Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekLucy Dillon: Minden vágyam

-25%
Lucy Dillon: Minden vágyam
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft
Kezdete: 2019.02.24   Visszavonásig érvényes!

Caitlin házassága romokban hever, a háza szintén, hogy a szívéről már ne is beszéljünk. A férje, Patrick elköltözik, a nő önbizalma megrendül, a háza plafonja beszakad, a jövője bizonytalan. 
Ráadásul a négyéves kislánya, Nancy, aki eddig mindenhol és mindenkor csacsogott - az autóban, az óvodában, a bátyjával -, egyszer csak elhatározza: többet nem szólal meg.
Nancy nagynénje, a nemrégiben megözvegyült Eva csupán a két rakoncátlan kutyájával osztja meg az otthonát. A nő álmait teljesen összetörte a férje korai halála, a közös életük helyett most a híres színész memoárjait kell rendezgetnie - csakhogy a férfi naplójának olvasása közben olyan felfedezést tesz, amely az egész addigi életét felbolygatja. És amikor az öccse, Patrick azzal keresi meg, hogy Nancy és a testvére hadd töltsenek nála pár napot, az asszony nem is gondolja, hogy az élete még jobban összekuszálódik.
Vajon a nagynéni két kedves kutyusa segíthet Nancynek abban, hogy újra megtalálja a hangját? És talán Caitlin meg Eva számára sem olyan lehetetlen, hogy ismét álmodni merjenek?

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634522232
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  508
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  382 g/db