Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekM. A. Larson: Csillagfürt akadémia

-25%
M. A. Larson: Csillagfürt akadémia
Fő kategória >Gyermek- és ifjúsági könyvek >Gyermekregény >11-14 éveseknek
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A Csillagfürt Akadémia bátor és vakmerő ifjak és leányok jelentkezését várja, akikből a jövő hercegnői és lovagjai lesznek…
Gyertek csak, gyertek!
Egy nevenincs lány, akinek fogalma sincs, mit keres ott, megérkezik egy királyságba, ahol nagy a sürgés-forgás. Az egész világ háborúban áll. A lányt felveszik a Csillagfürt Akadémiára, ahol hercegnőket és lovagokat képeznek ki a két nagy ellenség, a boszorkányok, és a sárkányok ellen. Itt kap nevet is: Titti. El kell viselnie a keménykezű Tündőrmester vezette csapat szigorú szabályait, és meg kell találnia a helyét a barátok és ellenségek teljesen új világában.

Miközben Titti megtanulja, hogy mit is jelent valójában hercegnőnek lenni, meglepő dolgokat tud meg magáról, családjáról, az emberi együttérzésről, és az embertelen kegyetlenségről. Ahogy a boszorkányok hada egyre közeledik, felfedezi, hogy a hercegnők és boszorkányok harca sokkal személyesebb, mint hitte.

M.A. Larson filmes és televíziós forgatókönyvíró. Írt forgatókönyvet a Cartoon Network, a Disney Channel, a Disney XD, a Disney UK, a Discovery Kids Channel, a Hub és a Nickelodeon számára. A Csillagfürt Akadémia az első regénye.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635399741
  Kiadó
  Ciceró Könyvstúdió
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  336
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés