Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMakai Rita: Határtalan szerelem Párizsban - Egy magyar lány és egy arab fiú nagy találkozása

-25%
Makai Rita: Határtalan szerelem Párizsban - Egy magyar lány és egy arab fiú nagy találkozása
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Volt egyszer egy lány, aki a karrierjét, a családját, a barátait és a teljes addigi életét hátrahagyva úgy döntött, hogy belevág a nagy kalandba és Párizsba költözik, mert ott várt rá a szerelem.
Egy lány, aki kezdetleges nyelvtudással (ami nagyjából arra volt elég, hogy rendeljen egy italt, és még azt sem értették a kiejtése miatt) összepakolt és repülőre szállt.
Egy lány, aki ahelyett, hogy "munkanélküli vagyok" (je suis au chômage), olykor azt találta mondani, hogy "fűtés vagyok" (je suis un chauffage).
Egy lány, aki sokszor sírta magát álomba, mert minden önbecsülését elvesztette, és úgy érezte, nem tud majd boldogulni, hiányzott neki a család és a barátok támogatása, egy ölelés, egy jó (magyar) szó.
De ez a lány nem adta fel, tanult és küzdött, mert volt valami, ami minden pillanatban erőt adott neki: egy kedves arc, egy meleg barna szempár, és a hit, hogy a szerelemnek semmi sem szabhat határt.
Ez a történet két különleges emberről szól, és arról, hogy ha kinyitjuk a szívünket a világ felé és elhisszük, hogy kivételesek vagyunk, akkor mindent megváltoztathatunk. Különösen a szerelem városában.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632935423
  Kiadó
  Athenaeum Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  380
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés