Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek



Marc Kushner: A jövő építészete - 100 különleges épület

-25%
Marc Kushner: A jövő építészete - 100 különleges épület
Fő kategória >Műszaki könyvek >Építészet
2 200 Ft
Akció: 1 650 Ft1650
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"A kommunikációs forradalom közepette az építészek valós időben ismerhetik meg a véleményünket, ami lehetővé teszi (és néha kényszeríti is őket), hogy olyan új ötletekkel és megoldásokkal álljanak elő, amelyek választ adnak korunk legégetőbb társadalmi és környezeti kérdéseire."

Hogyan lehet kisebb helyen élni? Tud-e egy épület lélegezni? Lehet-e a föld alatt napozni? Vajon az építészet segíthet legyőzni a rákot?

Marc Kushner építész, az Architizer.com alapítója egyedülálló nézőpontból, az építészet és a közösségi média találkozása felől mutat be 100 alkotást, amelyek már most előrevetítik a jövő építészetének újszerűségeit. A világ különböző pontjain megvalósult építészeti csodák fantasztikus fotói és történetei jól érzékeltetik, milyen szédületes iramban fejlődik az építészet a digitális korban.

TED - gondolatok, amelyeket érdemes terjeszteni.
A TED a technológia, a szórakoztatás és a dizájn témaköreivel foglalkozó konferenciaként indult húsz éve, ma azonban már szinte nincs is olyan téma, amelyről ne tartanának előadást a TED színpadán. Inspiráló előadásokat hallhatunk a tudomány, a kultúra, a dizájn, a szórakoztatás és az üzlet világából, valamint a legkülönbözőbb globális problémákról, több mint 100 nyelven. Szenvedélyesen hisznek a gondolatok erejében, amelyek képesek megváltoztatni az emberek hozzáállását, életét, sőt az emberiség jövőjét.

TED Books - Kis könyvek, nagy gondolatok.
Ahol a TED-előadások véget érnek, ott kezdődnek a könyvek. Elég rövidek ahhoz, hogy gyorsan információhoz juthass, viszont elég hosszúak is, hogy mélyebbre áshass egy-egy témában. A könyvsorozatban helyet kap mindenféle tartalom: az építészettől az üzleti életig, az űrutazástól a szerelemig.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633042311
  Kiadó
  HVG Könyvek
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  190
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  300 g/db
Webáruház készítés