Nem kell ahhoz nagymamának lenned, hogy lekvárt tegyél el télire. Nem kell hozzá több tonna termés, több hét szabadság és kémiai Nobel-díj sem. Ha szereztél szép, friss gyümölcsöt, indulhat a móka, készülhetnek a lekvárok, hogy aztán amikor vége a nyárnak, legyen mivel feldobni a süteményeidet, függőségbe taszítani a családod és a barátaidat.
Márk Szonja, az Édesem cukrásza - a BOOOK Kiadó gondozásában tavaly megjelent népszerű Édesem süteményei szerzője - legújabb könyvében bebizonyítja neked, hogy a lekvárt nemcsak kenyérre kenheted, hanem izgalmas tortákat, pitéket, kekszeket is süthetsz vele, gyorsan, egyszerűen és változatosan.
A kötetben 10 különböző gyümölcsből készült lekvár- és ezekhez kapcsolódó 30 süteményrecept várja, hogy előbb befőzd, aztán megsüsd őket!