Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMedveczky Balázs: Vigyázat, genyorok!

-25%
Medveczky Balázs: Vigyázat, genyorok!
2 699 Ft
Akció: 2 024 Ft2024
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Takács Béla, a számvitel avatott professzora - a sors furcsa pszichológiai hadviselésének köszönhetően - végtelenül kiábrándult a cinikus politikai életből. Nem hisz abban, hogy az egyén változást érhet el a társadalmi és politikai csatározások színterén. Következetesen zárkózik el az állásfoglalástól, mígnem ifjú és természetesen gyönyörű kolléganője ráveszi, hogy álljon annak a civil szerveződésnek az élére, amely meg akarja akadályozni, hogy a miniszterelnök egy természetvédelmi területen kaszinóvárost építsen.
Hősünk felveszi a kesztyűt, díszes kompániát gyűjtve maga és a szépséges tanársegéd köré: a celebhíradó-függő hullaházi éjjeliőrt, az alkalmanként transzba eső és ilyenkor látomásait versbe öntő jóst, valamint a celebvilág ünnepelt szerelmespárját, az aranylábú focistát és Playboy-nyuszi kedvesét. A korrumpálódás szokásos ösvényére tévedve azonban szörnyű titokra bukkan.

Te mit tennél, ha megcsömörlöttél volna attól, hogy már az sem igaz, amit a politikusok kérdeznek? És mit tennél, ha a politikai hatalom fejéről kiderülne, hogy egy másik planéta, a Genyor bolygó szülötte, és nem kevesebbet akar, mint a Föld elpusztítását?
Van-e remény a túlélésre akkor, amikor hitevesztett világunkat csak az igaz szerelem csókja mentheti meg?

A szerző ebben a sziporkázóan szellemes politikai szatírában keresi a válaszokat kínzó kérdéseinkre ma, a 21. század elején, Magyarországon, a Földön.
Könyvbemutató: november 24., hétfő 19 óra Helyszín: Nyugati téri Alexandra Pódium (1055 Budapset, Nyugati tér 7.)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155104480
  Kiadó
  Art Nouveau Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  216
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés