Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMelinda Gates: A nő helye - Változtassuk meg a világot a nők erejével!

-30%
ÚJ
Melinda Gates: A nő helye - Változtassuk meg a világot a nők erejével!
3 999 Ft
Akció: 2 785 Ft
Kezdete: 2019.10.05   Visszavonásig érvényes!

"Ha az emberiség javát akarod szolgálni, javíts a nők helyzetén! Ha hozzájárulsz egy nő felemelkedéséhez, magának az emberiségnek a felemelését szolgálod."

Az utóbbi húsz évben Melinda Gates a világ legtávolabbi pontjain élő, súlyosan nélkülöző emberek megsegítésének szentelte életét. Munkája során egyre világosabbá vált számára, hogy ha elő akarjuk segíteni a társadalmi fejlődést, mindenekelőtt a nők elnyomását kell megszüntetnünk. 

Megindító, mozgósító erejű könyvében együttérzéssel, tapintatosan, mégis őszintén és elfogulatlanul mutatja be azokat a rendkívüli asszonyokat, akiknek a történetei egytől egyig a közös akarat és az összefogás hatalmas erejét bizonyítják. A nők helye a legégetőbb problémákra irányítja figyelmünket a gyermekházasságtól kezdve a fogamzásgátláshoz való hozzáférés akadályain át a munkahelyi diszkrimináció számos jelenségéig. 

Melinda Gates, a világ egyik legbefolyásosabb üzletemberének feleségeként most először vall saját életéről is: leírja, milyen út vezetett a házasságán belül az egyenlőségen alapuló kapcsolatig, és bemutatja, milyen változatos lehetőségek állnak rendelkezésünkre ahhoz, hogy valóban megváltoztassuk a világot - és önmagunkat. 

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634336211
  Kiadó
  Bookline Könyvek
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  300
  Kötésmód
  kemény kötés
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  490 g/db