Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMichael Neill: Revolution - Gondolod vagy éled a valóságot?

-22%
Michael Neill: Revolution - Gondolod vagy éled a valóságot?
2 490 Ft
Akció: 1 940 Ft1940
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Szeretnéd, ha a legnehezebb körülmények közepette is megtapasztalhatnád az elképesztő tisztaságot, nyugalmat és szabadságot?
Michael Neill olyan különös nézőpontból mutatja be az életet, ami a feje tetejére állítja a hagyományos pszichológiát. Ez az új megközelítés három egyszerű alapelven nyugszik, amely magyarázattal szolgál arra, honnan származnak érzéseink, illetve tapasztalataink miként alakíthatók át pillanatok alatt.
Az alapelvek elsajátításával az élet mögött felsejlő mélyebb intelligencia és bölcsesség könnyen hozzáférhetővé válik, illetve kibontakozhat a benned rejlő korlátlan alkotóerő. Könnyedebben, kevesebb stresszel telnek majd napjaid, s feltárulkozik előtted élet.

Üdvözöllek a csodák birodalmában!
Michael Neill nemzetközileg elismert életmód coach, számos könyv szerzője. Az elmúlt huszonhárom évben különböző hírességek, cégvezetők, előkelőségek és az életükből a legtöbbet kihozni kívánó emberek coachaként, tanácsadójaként, barátjaként, mentoraként és kreatív ötletgazdájaként tevékenykedett. Michael köteteit tizennégy nyelvre fordították le, nyilvános beszédei, gyakorlatai és szemináriumai számos ember életét változtatták meg a világ öt kontinensén.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635291908
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  158
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  270 g/db
Webáruház készítés