Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMichael Punke: A visszatérő

-25%
Michael Punke: A visszatérő
Fő kategória >Regény >Thriller
2 999 Ft
Akció: 2 249 Ft2249
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"1823-ban a Rocky Mountain Fur Company prémvadászai a határvidék brutális életét élik. Hódokat csapdáznak, és nap mint nap szembe kell nézniük afenyegető indián törzsekkel és a többi ellenséggel a prérin. Hugh Glass a társaság egyik legjobb embere, jól ismeri a terepet és profi nyomolvasó. Amikor azonban az egyik cserkelésen szembe kerül egy grizzlyvel, az rettenetesen szétmarcangolja, és senki sem számol azzal, hogy Glass túléli a támadást.

A társaság kapitánya két embert hátrahagy, hogy ápolják Glasst, mielőtt meghal, és gondoskodjanak arról, hogy a férfi tisztességesen el legyen temetve. Amikor a két férfi ehelyett magára hagyja, és elveszik mindenét, amivel megvédhetné magát, köztük értékes fegyverét és baltáját, Glasst már csak egy vágy hajtja előre a túlélés érdekében: a bosszú.

Sokkoló keménységgel és eltökéltséggel, mászva vág neki a több mint háromszáz mérföldes útnak a fel nem térképezett amerikai határvidéken, legyűrve emberi és nem emberi ragadozókat, az éhhalál fenyegetését és a rettenetes sebeivel járó agóniát.
Michael Punke szikár és megragadó prózája, a Visszatérő figyelemre méltó történet a szorongatottságról, az emberi akarat végső határairól, és arról, hogy meddig vagyunk képesek elmenni a megtorlás útján."

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632454689
  Kiadó
  Könyvmolyképző Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  300
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  360 g/db
Webáruház készítés