Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMichael Drosnin: A Biblia kódja 3. - A világ megmentése

-25%
Michael Drosnin: A Biblia kódja 3. - A világ megmentése
3 495 Ft
Akció: 2 621 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

Szeptember 11-e, Hitler hatalomra kerülése, a Kennedy elleni merénylet, a holdra szállás, az Öböl-háború -mindezen eseményeket megjósolta egy kód, amely 3000 éve rejtőzi a Bibliában. És sorra válnak valóra jóslatai. A kód egy évvel megválasztása előtt megjósolta, hogy Barack Obama lesz az elnök. Előre megjósolta a nagy recessziót akkor, amikor a tőzsde rekordszinten állt.
A kód által már megjósolt eseményeknél még sokkal meghökkentőbbek a jövőre vonatkozó figyelmeztetései. Vajon vége van-e a jelenlegi gazdasági válságnak? Vagy még ennél is rosszabb következik? Vajon rendelkeznek-e a nemzetközi terroristák atomfegyverekkel, és fogják-e használni azokat? Mely városokat fenyegeti az atomtámadás első hulláma? És melyek következnek utánuk? És miért az amerikai elnök az egyetlen ember, aki talán elháríthatja a nukleáris Armageddont?

Ez a kötet már a harmadik abban a nagy sikerű sorozatban, amely a világ minden országában különböző vallású emberek millióit ragadta magával. "A Biblia kódja 3.-Avilág megmentése" kalandos utazásra viszi az olvasót, az amerikai kormány titkos folyosóira, ahol rejtett háborút terveznek a terrorizmus ellen, sőt már vívják is, de talán nem az igazi célpont ellen. A kód jövőnk egyik lehetséges változatát mutatja meg nekünk, amelyet megváltoztathatunk. És meg is kell változtatnunk, mert könnyen lehet, hogy ez számunkra az utolsó figyelmeztetés.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633030325
  Kiadó
  Vince Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  232
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db