Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMihael Bar-Zohar - Nisszim Misál: Nincs lehetetlen küldetés

-25%
Mihael Bar-Zohar - Nisszim Misál: Nincs lehetetlen küldetés
3 990 Ft
Akció: 2 975 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

A Nincs lehetetlen küldetés c. kötetükben Michael Bar-Zohar és Nisszim Misal bemutatja az Izraeli Különleges Erők, a MOSZAD harminc legvéresebb, leglendületesebb és legbátrabb bevetését. A két szerző bámulatos részletességgel írja le az ellenséges területen végrehajtott ütközeteket és rajtaütéseket, a halállal dacoló kommandós hadműveleteket, miközben megosztja az olvasóval mind a harcoló katonák, mind a legfelsőbb parancsnokok személyes élményeit, felfedve reményeiket és félelmeiket. A történetek többnyire győzelmekről szólnak, de néha rávilágítanak az óriási kudarcokra is, valamint egybefonódnak néhány neves izraeli vezető életével és tetteivel, köztük Mose Dajan, Ariel Saron, Ehud Barak, a Netanyahu testvérek, Simon Peresz és Avigdor Kahalani sorsával és cselekedeteivel. 

Azonkívül, hogy a szerzők lefestik a rendkívül veszélyes küldetéseket, minden fejezetben interjút is közölnek olyasvalakivel, aki részt vett az adott bevetésben, köztük fontos izraeli politikusokkal - és olyan megdöbbentő fotókat is mellékelnek, amelyek közül sok első ízben kerül a nyilvánosság elé. 

A kötet nélkülözhetetlen olvasmány azok számára, akik szeretnék megérteni, hogy ezek a küldetések miként formálták Izraelt és talán az egész világot.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634063971
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2017
  Oldalszám
  354
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  550 g/db