Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMike Greenberg: Apám feleségei

-25%
Mike Greenberg: Apám feleségei
2 999 Ft
Akció: 2 249 Ft2249
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Jonathan Sweetwater látszólag a gazdagok és boldogok gondtalan életét éli; biztos karrier, szerető család, tengernyi pénz. Mégis akad a múltjában egy sötét sarok, ahová nem szívesen néz be. Apja, az Egyesült Államok Szenátusának tagja, a legfőbb hatalom és a leggyönyörűbb nők kegyeltje korán kilépett fia életéből, ezért Jonathan mindaddig nem is gondolt rá szívesen, amíg egy nap váratlanul összeomlik mindaz, amit biztosnak hitt. Amikor egy hivatalos útról bejelentés nélkül érkezik haza, a vendégszobában egy idegen férfit talál a felesége mellett. De vajon valóban Claire-t látta-e, vagy a fáradtság kikezdte az idegeit, és az egész csak kitaláció?
Egy módon járhat a végére; Jonathan elindul, hogy végiglátogassa apja volt feleségeit, és megtudja, miért hagyta el a családját, mi űzte kapcsolatról kapcsolatra, és vajon mindebből tanácsot kaphat-e a fiú, hogyan tegye sínre kisiklott házasságát…
Az Amit csak akarsz itthon is népszerű szerzője ismét zűrös párkapcsolatokról, bonyolult családi kötelékekről, a megbocsátás erejéről és az önmegismerés titkos útjairól írt kiváló regényt. Torokszorító és humoros, de legfőképpen elgondolkodtató könyv; egy férfi megkésett vallomása az életét bearanyozó és tönkretevő nőkről.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155469220
  Kiadó
  Erawan Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  283
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés