Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMikkel Becker - Marty Becker - Lisa Radosta - Wailani Sung: Stresszoldás kutyáknak - Szabadítsd meg a kedvencedet a szorongásoktól, a félelmektől és a fóbiáktól!

-25%
Mikkel Becker - Marty Becker - Lisa Radosta - Wailani Sung: Stresszoldás kutyáknak - Szabadítsd meg a kedvencedet a szorongásoktól, a félelmektől és a fóbiáktól!
4 490 Ft
Akció: 3 368 Ft
Kezdete: 2019.03.21   Visszavonásig érvényes!

A Fear Free ("Félelem nélkül") pozitív megerősítésen alapuló program, amely bizonyítottan segít a félénk és szorongó kutyákon. Ebben a kötetben "Amerika első számú állatorvosa", Dr. Marty Becker, és jeles kollégái a programot megalkotó úttörő állatgyógyászok és viselkedéskutatók tudására és tapasztalataira építve járják körül a stressz, a félelem és a szorongás tüneteit, amelyeket a kutyatartók jól ismernek, még ha ritkán értik is meg, mivel állnak szemben. Rendkívül hasznos könyv, telis-tele személyes történetekkel és részletesen leírt megoldásokkal, amely életmentő lehet az aggódó gazdik és félénk kutyáik számára. A könyvből többek között megtudhatod: Miért válik egy állat félénkké és szorongóvá, milyen káros hatásai vannak a félelemnek a kutya életére, és hogyan segít ezen a Fear Free program? Milyen típusai vannak a félelemnek, és hogyan ismerhetjük fel ezek jeleit a kutyán? Milyen buktatókkal jár a büntetés, milyen előnyei vannak ezzel szemben a pozitív megerősítésnek, és mi a jutalmazás helyes módja? (A könyv lépésről lépésre ismerteti a jutalmazás megfelelő alkalmazását.) Hogyan szoktathatod helyes viselkedésre a kutyádat, és növelheted az önbizalmát, valamint az alkalmazkodóképességét bármely életkorban? Hogyan taníthatod meg a kutyádat alapvető vezényszavakra és izgalmas feladatokra, amelyekkel biztosíthatod a lelki egészségét? Hogyan oszlathatod el a kutya leggyakoribb félelmeit jutalmazás alapú módszerekkel? Hogyan teheted félelemmentessé az állatorvosi vizsgálatot, a kutyakozmetikai kezeléseket, a gyerekekkel való játékot, a forgalmas köztereket, a családi kiruccanásokat és más konkrét élethelyzeteket?

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155715037
  Kiadó
  Jaffa Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  292
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  480 g/db