Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMikkel Birkegaard: A holttestemen keresztül

-22%
Mikkel Birkegaard: A holttestemen keresztül
3 490 Ft
Akció: 2 720 Ft2720
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

„Nem sokkal ezelőttig csak papíron öltem embert...”

Frank Føns sikeres író, aki regényeiben brutálisan végez az áldozataival. Azonban lehetséges, hogy most ő a következő áldozata egy pszichopata gyilkosnak...

Frank a dániai Sjælland-szigeten található hétvégi házában írja a könyveit. Egyedül lakik – távol a nagyváros zajától és saját múltjától. De nem rejtőzködhet örökké.

Egyik reggel felhívja a koppenhágai rendőrségen dolgozó kapcsolata. A gillelejei kikötőben, Frank házának közelében találtak egy női holttestet. Az elkővető tökéletesen megvalósította Frank legújabb, még kiadatlan regényének egyik brutális gyilkosságát. De ki ismeri az új könyv cselekményét?

Nem sokkal később újabb gyilkosságra derül fény, amely minden részletében megegyezik egy korábbi regényben leírttal...Mikkel Birkegaard 1968-ban született. Első regénye, a Libri di Luca 2007-ben jelent meg, számos országban kiadták és szerzőjét minden idők egyik legsikeresebb elsőkönyves írójává tette Dániában. A holttestemen keresztül a második regénye, amely megjelenik a Libri Kiadónál.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633102718
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  372
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés