Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMindee Arnett: The Nightmare Dilemma - A rémálom-dilemma - Akkordél Akadémia 2.

-25%
Mindee Arnett: The Nightmare Dilemma - A rémálom-dilemma - Akkordél Akadémia 2.
Fő kategória >Gyermek- és ifjúsági könyvek >Ifjúsági irodalom
2 999 Ft
Akció: 2 249 Ft2249
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Porka Evergim talán meg tudja jósolni a jövőt szerelme, Eli Booker álmai által, de ettől az élete távolról sem egyszerű.
Mikor egyik sellő barátnőjét gonosz támadás éri, és halálos sérülésekkel magára hagyják, Porka ugyanúgy megdöbben, mint mindenki más. Ráadásul az iskola tréfamesterét, Lance Rathbone-t vádolják a bűnténnyel. Lance-nek szüksége van Porkára, hogy az igazi támadót megtalálja és bizonyítsa ártatlanságát, de a kérést nem könnyű teljesíteni. Eli álmai sem segítenek: inkább rémálmok, mint jóslatok.
Hogy még zűrösebb legyen a helyzet, Porka exbarátját éppen felmentik az összeesküvés vádja alól. Mikor újra feltűnikaz iskolában, Porkának bevillan, miért zúgott bele annak idején. A Mágusok Szenátusának szüksége van Porkára - Paul közelébe kell kerülnie és kikutni valódi szándékát. Ez a parancs persze dühíti Eli-t, aki már maga is kampányt indított Porka szívéért.
Porka mindkét ügyet felvállalja, és hamarosan gyanítani kezdi, hogy valami nagyobb szabású dologgal állnak összefüggésben. Eli álmai sötétebb ármányt jósolnak, mint amit valaha képzeltek volna.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633994573
  Kiadó
  Könyvmolyképző Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  408
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  430 g/db
Webáruház készítés