Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMonika Kompaníková: Az ötödik hajó

-25%
Monika Kompaníková: Az ötödik hajó
2 790 Ft
Akció: 2 093 Ft2093
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"Egy nyárvégi napon Jarka a pályaudvaron téblábol, abban reménykedve, hogy valamelyik vonat hazahozza a napok óta távol lévő anyját. Egy ikerbabakocsit toló szerencsétlenkedő nőnek segít: vigyáz a gyerekekre, amíg az anyuka elugrik valamit elintézni. A nő azonban órák múlva sem tér vissza.
Jarka számára a babakocsi váratlan lehetőség: végre valami nagyot, jót cselekedhet, ezért úgy dönt, magához veszi a cserbenhagyott csecsemőket, vagyis megmenti őket.
A kerti házikó lesz új életük színhelye, ahová hamarosan beköltözik a túlszabályozott élete és perfekcionista szülei elől megszökő Kristián is. Működő családra játszanak élő babákkal. A pótcsalád a boldogság illúzióját kelti...
Az ötödik hajó rokonítható Agota Kristóf A nagy füzet, Máté Angi Mamó, Borbély Szilárd Nincstelenek vagy Dragomán György Máglya című regényével a kiskamasz látószög, a magányba vetettség, a nyers valósággal való szembesülés, a szenzualizmus, az erős atmoszfétrateremtés mentén. Intenzív szöveg. Erős a sodrása, magával ránt mélységekbe, magasságokba." (N. Tóth Anikó)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9788081019340
  Kiadó
  Kalligram Könyv- és Lapkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  264
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés