Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMooji: A mindenségnél is hatalmasabb - Önvaló az én mögött

-25%
Mooji: A mindenségnél is hatalmasabb - Önvaló az én mögött
3 300 Ft
Akció: 2 475 Ft
Kezdete: 2019.02.26   Visszavonásig érvényes!

"Mi van akkor, ha mindaz, aminek hiszed magad - tested, elméd, érzelmeid és kondícióid - valójában pontosan az, ami nem vagy? Mi van akkor, ha ez egyszerűen egy önkép, amely hamis azonosulásokból, megszokásból és feltételezésekből ered? 
A mindenségnél is hatalmasabb könyvében Mooji arra inspirál bennünket, hogy fedezzük fel igaz természetünket tiszta tudatosságként az egyszerű (ön)kutatás, az ösztönös belső megérzések, a bölcsesség-tanítások és a példabeszédek segítségével. Mooji egyenesen rámutat az Igazságra, ugyanakkor a mindennapi életben felmerülő kihívásokkal is foglalkozik, ezáltal felfedi azt a határtalan és időtlen szeretetet és szabadságot, amely legmélyebb lényünkben természetes módon illatozik. 
A világszerte egyre nagyobb tömegeket vonzó találkozókon ez a népszerű mester többezer ember szemét nyitotta fel azon különleges képessége segítségével, hogy a szavakkal ki nem fejezhetőt szokatlanul tisztán, humorosan, és rendkívüli melegséggel tudja átadni.

Mooji az Advaita Vedanta mester, Sri H.W.L. Poonja, és a nagyszerű bölcs, Sri Ramana Maharshi vonalának közvetlen tanítványa. 1987-ben Mooji közvetlenül megtapasztalta a belső isteniséget, és a csendes nyugalom és megadás útját kezdte járni. A fénye vonzásának engedve egyre többen kezdték felkeresni, hogy felfedezzék az élő Igazságot. Mooji világszerte tart szatszangokat elvonulások, illetve spontán találkozók formájában. "

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155546372
  Kiadó
  Unio Mystica Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  256
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  256 g/db