A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarország legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Mosoly a holnaphoz

Szerző Csaba Lilla
Mosoly a holnaphoz

Mosoly a holnaphoz

Szerző Csaba Lilla
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2020
ISBN:
9786155637131
Kiadó:
Minerva Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
92
Tömeg
140 g/db

"A könyv azt az élethelyzetet állítja fókuszba, ahol a belső megrázkódtatás előidézője egy betegség, a Sclerosis Multiplex. E betegség elől nem lehet kitérni, mert nem gyógytható.
A szerző a témát intenzív, személyes érintettsége s az ebből következő hitelesség útján fejti ki. Helyenként támaszul hívja saját, szépirodalmi írásait, továbbá azt a szakirodalmi hátteret, mely előremozdította számára a teljesebb megértést. Csaba Lilla szándéka, hogy ezek a fontos és hasznos információk általa eljuthassanak azokhoz, akiket igazán érint a téma, hogy ők is okulhassanak, gazdagodhassanak belőlük.

E kötetnyi gondolatsor elsősorban azoknak szól, akikben él a szándék, hogy gondolkodjanak állapotukról, kommunikáljanak betegségükről, továbbá akiknek élettörténete hasonló a szerzőjéhez, avagy jelenleg is viselik a betegséggel való küzdelem s a vele szoros összefüggésben álló én belső világának gyógyulását remélő feszültség terhét.
Mert, bár a biológiai determináltságból adódóan, a betegség okozta létállapot előremozdítása behatárolt, s az ebből következő "sebek" - a test törvényszerűségeinek alárendelve - teljességgel nem fognak behegedni. Ám a könyv alkotója a kezdetektől fogva hitt abban, s a mai napig hiszi, hogy ahol belső sebzettségét a lélek hiátusaiban képes termékenyen megérinteni, ott képes gyógyulni is, amit a test a hála nyelvén visszhangoz.

26%
1 800 Ft
1 332 Ft
Kezdete: 2023.05.26   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Csaba Lilla
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK