Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAndrew Neal: Társadalmi evolúció

-25%
Andrew Neal: Társadalmi evolúció
2 980 Ft
Akció: 2 235 Ft2235
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A távoli jövőben az Univerzum intelligens fajai szövetségbe tömörülnek. Az egykoron oly dicső emberiség immáron csupán védett fajként, állatok módjára él, múltja a mítoszok világába veszett. Az idegen fajhoz tartozó Carel azt a megbízást kapja, hogy a távoli Achelo bolygón biztosítsa az emberiség védelmét szolgáló törvények betartását. Carel megkezdi munkáját, ám a fura történések ráébresztik: nem az emberiség szorul védelemre, megbízója valódi céljait pedig homály fedi. Az események sodrása nyomán polgárháború bontakozik ki, mely a törvények megsemmisülésével fenyeget.
A káosz közepette egy bizarr szekta és egy elveszettnek hitt haderő is színre lép, hogy az apokalipszis eljövetelét sürgessék. Próféciájuk megvalósulni látszik, a mély űrben gigantikus flották feszülnek egymásnak - elpusztítva mindent, mi az útjukba kerül. A Szövetség hamarosan darabokra hull. Carelnek egyetlen esélye marad, hogy megakadályozza a világ pusztulását: fel kell fedni saját civilizációja és az emberiség valódi történelme mögött megbújó igazságot - hogy aztán rálelhessen a tökéletes társadalom felé vezető útra.
A több szálon futó izgalmas, ugyanakkor elgondolkodtató regényt azoknak ajánljuk, akik örömmel olvasnak aprólékosan kidolgozott világokról, az emberiség lehetséges jövőjéről - és a társadalom véget nem érő evolúciójáról.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155378010
  Kiadó
  Kalliopé Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  576
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés