Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekNeil Cross: Luther - Vihar előtt

-25%
Neil Cross: Luther - Vihar előtt
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Gyilkossági nyomozó. És már-már zseni.
Éles az esze; erős a jelenléte; jók a megérzései.
Megszállott.
És veszélyes.

John Luther főfelügyelőnek lenyűgöző a felderítési mutatója. Kivételes odaadást követel meg a barátaitól és a munkatársaitól. Senki, aki valaha mellette állt, nem mondhat egy rossz szót sem róla.
Mégis lábra kapnak olyan híresztelések, hogy Luther főfelügyelővel valami baj van - nem korrupt, nem lefizethető, hanem zaklatott. Elfojtott indulat munkál benne, amelyet időnként alig bír féken tartani, és amely néha az őrület határára sodorja, és olyan tettekre készteti, amelyeket nem volna szabad elkövetnie. Amelyek túllépnek a törvényes kereteken.

A Luther (Vihar előtt) a hős múltjába és gondolkodásába ad betekintést. Annak a bűnügynek a története, amely kikezdve és szétdúlva Luther személyes és szakmai kapcsolatait, a szakadékba taszítja. Ahol már az indulat, a bosszúvágy az úr. Ahonnét már a gyilkosság sincs messze...

Neil Cross egy személyben kitalálója és írója a BBC nemzetközi sikerű bűnügyi sorozatának, a Luthernek. Korábban a Titkosszolgálat - MI5 vezető forgatókönyvírója volt, és azóta is több televíziós és filmes projekten dolgozik. Könyvsikereket is jegyez, köztük olyan thrillereket, mint a Burial és a Captured.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636898588
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  428
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  380 g/db
Webáruház készítés