Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekNeil Gaiman - Michael Reaves - Mallory Reaves: Ezüst Álom - Köztesvilág trilógia 2.

-25%
Neil Gaiman - Michael Reaves - Mallory Reaves: Ezüst Álom - Köztesvilág trilógia 2.
2 980 Ft
Akció: 2 235 Ft
Kezdete: 2018.11.23   Visszavonásig érvényes!

A tizenhat éves Joey Harker az imént mentette meg az Altiverzumot - azt a dimenziót, amelyben az összes lehetséges Föld megtalálható - a teljes pusztulástól. Miután sikerült elsajátítania a dimenziók közötti átjárás képességét, társaival, a Köztesvilág szabadságharcosaival küldetésre indul, hogy közös erővel fenntartsák az egymással versengő mágia és a természettudomány egyensúlyát, melyek képviselői az összes világ felett át akarják venni a hatalmat.

Amikor egy Acacia nevű idegen lány Joey után lopakodik a Köztesvilág bázisára, minden a feje tetejére áll. Senki nem tudja, ki ez a különös idegen, és honnan származik, valamint azt sem, hogy honnan tud ilyen sokat a Köztesvilágról. Hőseink veszélyes pillanatok elé néznek, és Joey szokás szerint nem számíthat másra, csak a saját találékonyságára - és végső esetben, de tényleg csak a legvégső esetben, talán Acaciára is.

Az Ezüst Álom csupa izgalmas dimenzióközi csata és szemkápráztató utazás a világok között, mely minden egyes fejezetben újabb és újabb fordulatot tartogat. Igazi letehetetlen kaland az időben és a térben.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634192602
  Kiadó
  Agave Könyvek
  Kiadás éve
  2017
  Oldalszám
  208
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  214 g/db