Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekNeil Gaiman: Kilátás az erkélyről - Válogatott írások

-25%
Neil Gaiman: Kilátás az erkélyről - Válogatott írások
3 680 Ft
Akció: 2 745 Ft
Kezdete: 2019.08.19   Visszavonásig érvényes!

Egy lebilincselő esszékötet rengeteg témáról - a művészettől és művészektől az álmokig, mítoszokig és emlékekig - a New York Times bestsellerszerző Neil Gaiman mélyre hatoló, szórakoztató és egyéni stílusában.

Neil Gaimant, aki éles szemű megfigyelő, gondolatébresztő kommentátor és szorgalmas mesterember, már régóta nagyra tartják éles intellektusáért és meghökkentő képzeletéért, amelyek népszerű műveit áthatják. A Kilátás az erkélyről című kötet most először együtt mutatja be hatvan kiemelkedő nonfiction írását. Ebben a gazdag válogatásban analitikusan, de játékosan, ékesszólóan, mégis érthetően érdeklődési körök és témák széles skáláját találjuk, úgymint: régi és kortárs szerzők; zene; történetmondás; képregények; könyvesboltok; utazás; mesék; Amerika; ihlet; könyvtárak; szellemek. Ehhez jön még a címadó darab, mely hol meghatóan, hol öngúnnyal a szerző élményeit meséli el a 2010-es Oscar-díjkiosztó gálán Hollywoodban.
Az éles, gunyoros, szellemes és bölcs kötet azokat a kérdéseket és témákat taglalja, melyek a legjobban érdeklik Neil Gaimant, ezáltal bepillantást kínálnak korunk egyik legméltatottabb, legkedveltebb és legbefolyásosabb művészének fejébe és szívébe.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634192176
  Kiadó
  Agave Könyvek
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  415
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  410 g/db