A vásárlók értékelése alapján 2023-ban 9. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Ország Boltja 2023 Minőségi díj Szórakozás és kikapcsolódás kategória I. Helyezett

Német tematikus szótár - Szókincsbővítéshez

Német tematikus szótár - Szókincsbővítéshez

Német tematikus szótár - Szókincsbővítéshez

Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2023
ISBN:
9789635051212
Kiadó:
Lingea Kft.
Nyelv:
magyar; német
Oldalszám:
720
Tömeg
560 g/db

Német tematikus szótár elsősorban középhaladó és haladó nyelvtanulók számára készült, mely nagyszerű segítséget nyújt a rendszeres szókincsbővítéshez. Remek társ a nyelvvizsgára és érettségire való felkészülés során, melyhez hasznos tanácsokkal is szolgál.

Áttekinthető formában sok hasznos kifejezést kínál számos témában és szakterületen. Tágítsa látókörét tematikus szótárunkkal!

Egyedülálló részletességű szótárunk körülbelül 250 témakört, több mint 21 000 szót, szókapcsolatot és példát tartalmaz, amelyek megkönnyítik a szókincsbővítést. A kiadvány fő célja, hogy a felhasználó számára gyakorlati, a témák széles skáláját átfogó szókincset biztosítson, lehetővé tegye a szisztematikus tanulást, vagy legalább megközelítőleges áttekintést adjon az adott témakörökről. A hagyományos, betűrendes szótárral ellentétben a tematikus szótár nem csak az egyes szavak és szókapcsolatok kikeresésére szolgál. Fő célja, hogy a felhasználó egy helyen találja az témakör alapszókincsébe tartozó szavakat. A szótárban való könnyebb tájékozódást egy részletes név- és tárgymutató is szolgálja.

A könyvformából adódó korlátozott terjedelem nem teszi lehetővé, hogy minden témát részletesen feldolgozzunk. A szavakat, szókapcsolatokat és példákat ezért úgy válogattuk össze, hogy az alapvető kommunikációhoz szükséges, a mindennapi beszédhelyzetben használatos valamennyi kifejezést feltüntessük. A hangsúlyt az áttekinthetőségre, az érthető és hasznos tudnivalókra fektettük. A diákok számára segítséget jelenthetnek a keretekben található praktikus megjegyzések és érdekességek, melyek a szókincs gyorsabb elsajátításához és látókörük bővítéséhez is hozzájárulhatnak. A szótár valamennyi szócikke tartalmazza a helyes kiejtést is, ami szintén a hatékonyabb tanulást szolgálja.

Reméljük, hogy tematikus szótárunk hasznos segédeszközként és értékes információforrásként társuk lesz a nyelvtanulás során.

28%
6 490 Ft
4 673 Ft
Kezdete: 2024.04.23   Visszavonásig érvényes!
Elfogyott, jelenleg nem rendelhető!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK