Csodálatos történet a szerelemről és az itáliai konyha titkairól.
1964, Dél-Olaszország. Mintha megállt volna az idő San Giulioban, a békés, napsütötte faluban. Az asszonyok itt még naponta frissen sütik a kenyeret, és esténként egy kis pletykálkodásra jönnek össze a Caffé Angeli illatos kávéi és süteményei mellett.
1980, Róma. A Carozza család legidősebb lánya az olasz fővárosba szökik a szerelmével a kis faluból. Alig tud valamit a titokzatos férfiről, de szenvedélyesen szereti. Amikor keservesen csalódik benne, és terhes lesz tőle, nincs más választása, hazatér a szüleihez.
2005, Dél-Olaszország. Egy fiatal nő érkezik Londonból a kis faluba...
"A Csokoládé című regény olasz unokatestvére." Cleo Magazine
"Senki nem ír úgy a szerelemről és az olasz ételekről, mint Nicky Pellegrino." Sunday Times
"Ez nem a fogyókúrázók regénye! Lapról lapra éhesebb leszel tőle." Cosmopolitan