A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarosrszág legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Nőként vezetőként (A)

Szerző Bartucz Éva
Nőként vezetőként (A)

Nőként vezetőként (A)

Szerző Bartucz Éva
Kötésmód:
kemény kötés
Kiadás éve:
2021
ISBN:
9786156015051
Kiadó:
Döntéshozók Akadémiája Kft.
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
208
Tömeg
474 g/db

Kinek szól a könyv?

Ez a könyv elsősorban nem azoknak a nőknek szól, akik egy-két piacképes diplomával a zsebükben az aktív felnőtt életük elején válogatnak a jobbnál jobb multinacionális cégek ajánlatai között, hanem azoknak, akik tudják, bárhol is tartanak most, akárhány évesek, nincs számukra lehetetlen, mert vannak álmaik és azokat szeretnék megvalósítani. Elsősorban azoknak a nőknek szól a könyv, akik akarnak és tudnak, hisznek magukban és bíznak abban, hogy nagy dolgokra képesek, de időnként bizonytalanok, mert nem akarnak hibázni és fontosnak tartják a velük együtt élők biztonságát, szeretetét. Nőként akarnak élni és viselkedni, nem akarják legyőzni a férfiakat és egy családban, anyaként is szeretnének helytállni, a saját elképzeléseik megvalósítása közben.

Mire végig olvasod a könyvet önbizalmad jelentősen megnő és már Te is tudni fogod a titkot. Mindegy hány éves vagy, hol tartasz jelenleg az életedben, képes vagy álmaidat megvalósítani, vagy egy csoportot irányítani, mert:
Az álmaidnak csak Te magad szabsz határt!

„A nő olyan, mint egy teafilter: csak akkor látod az erejét, ha forró vízbe teszed."
Eleanor Roosevelt

 

Szerzőről (Bartucz Éva):

A több évtizedes tapasztalat és rutin, valamint pozitív életszemlélet teszi őt hiteles női vezetővé. A Honvédelmi Minisztérium kötelékébe a NATO csatlakozás idején került. Sok interjú és újságcikk jelent, meg ebben az időben, amiben nőként nyilatkozott, egy férfias világban. Anyaként 2 fiúgyermeket nevelt fel egyedül, és 3 diplomát szerzett a vezetői munka mellett. Tréneri és oktatói tapasztalattal rendelkezik, a Budapesti Corvinus Egyetemen, Komarnoi Sellye János Egyetemen és a Nemzetvédelmi Egyetemen. Jelenleg a Vezetőképző Akadémia és több más üzleti vállalkozás alapítója, tulajdonosa, ügyvezetője. Éves szinten 10‑40 ezer ember fordul meg a képzésein, vagy veszi igénybe tanácsadási szolgáltatásait. Ő az a női vezető, aki anyaként, nőként is helyt tudott állni, végig járta a szakmai és emberi ranglétrát és megvalósította álmait, elérte az általa kitűzött csúcsokat.

27%
4 990 Ft
3 633 Ft
Kezdete: 2022.04.11   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap
A könyv megvásárlása után járó jóváírás virtuális számláján:: 36 Ft

Adatok

Szerző:
Bartucz Éva
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK