Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekOliver Burkeman: Túladagolt boldogság - A pozitív gondolkodás mellékhatásai

-33%
Oliver Burkeman: Túladagolt boldogság - A pozitív gondolkodás mellékhatásai
3 499 Ft
Akció: 2 330 Ft
Kezdete: 2019.08.19   Visszavonásig érvényes!

A sikerhez a kudarcon, a nyugalomhoz a szorongás elfogadásán keresztül vezet az út avagy hogyan segíthetünk magunkon radikálisan új módszerekkel?

Az önsegítő könyvek nem működnek. A gazdagság már ha egyáltalán sikerül elérnünk nem feltétlenül jár együtt a boldogsággal. A szerelem, a családi élet és a munka gyakran éppen annyi nehézséget okoz, mint örömöt. Még abban sincs közöttünk egyetértés, hogy mit jelent a boldogság. Hiábavalóan hajszoljuk hát? Vagy csak rosszul közelítünk hozzá?
Oliver Burkeman Keleten és Nyugaton, régi szövegekben és távoli tájakon kutakodott, hogy könyvében olyan különleges embereket mutathasson be, akik egyedien és meglepő módon gondolkodnak az életről. Legyenek bár kísérleti pszichológusok, a terrorizmus szakértői, buddhisták, gyakorlatias üzletemberek, görög filozófusok vagy modern guruk, abban valamennyien egyetértenek, hogy mind egyéni, mind társadalmi szinten a boldogság szüntelen hajszolása tesz minket boldogtalanná. Pedig máshogyan is eljuthatunk a boldogsághoz és a sikerhez. Méghozzá a kudarc, a pesszimizmus, a kockázat és a bizonytalanság elfogadásával még ha általában épp ezeket igyekszünk is elkerülni.
A gondolatébresztő, meghökkentő, ugyanakkor humoros mű az intelligens ember kalauza a boldogság sokszor félreértett fogalmának megértéséhez.

Méregtelenítő kúra az önfejlesztő könyvek áldozatainak
The Guardian

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633109168
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  240
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  300 g/db