Áruházunk 2021. július 13-tól augusztus 13-ig nyári szünet miatt zárva tart, rendelést nem fogadunk. A már leadott rendelések feldolgozása és kiszállítása folyamatos.
Átvételi pontunk július 30-ig nyitva tart, a személyes átvétellel rendelt könyvek sms értesítés után a szokásos időben, hétköznap 9 és 18 óra között átvehetők.
Július 31. és augusztus 15. között átvételi pontunk is zárva lesz.
Áruházunk augusztus 13-án fogad ismét rendeléseket.
Új Könyvek Ügyfélszolgálat
ugyfelszolgalat@ujkonyvek.hu
.

A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarosrszág legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Szkafander (9786158107211) (T)

Szerző Őszi Róbert
Szkafander (9786158107211) (T)

Szkafander (9786158107211) (T)

Szerző Őszi Róbert
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2019
ISBN:
9786158107211
Kiadó:
Book Galaxy Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
288
Tömeg
250 g/db

"Újratölteni és tüzelni! Gyerünk, drága fiaim, gyerünk, nem lankadni, nem pihenni, menni, menni, előre!"

Gusztáv húszéves budapesti egyetemista. Egy családi tragédiából kifolyólag mesés vagyont örököl, épp ezért, akárcsak más jómódú évfolyamtársai, ő is léha, nemtörődöm, laza és csapodár életmódot folytat. Teszi ezt egészen addig, amíg meg nem jelenik életében a szerelem, az igazi, a nagybetűs, egy középkorú orosz könyvtáros kisasszony, Olga személyében. Gusztáv komoly vonzalmat érez a nő iránt, nagyon hamar elkezd kötődni hozzá. Ez a kötődés olyan komolyságig jut, hogy a nőt, fiatal unokahúgával együtt, be is költözteti üresen álló belvárosi lakásába. Gusztáv nem is sejti, hogy hirtelen jött öröme mellé, micsoda múltbéli titkos pletykák, elhallgatott történések, szívszaggató memoárok társulnak, mely titkok felfedezője és végül felfedője egyedül csak ő lehet, és hogy ebben a kalandban, a még gyermeki ésszel bíró ifjú, végül micsoda komoly férfiemberré válik, de ezt csak akkor veszi észre magán, és látja meg környezete is, amikor minden kérdéses ügynek a végére jár, és a maga módján igyekszik megoldást találni rájuk. Sikerül neki egybefogni a szálakat, megőrizni magában a gyermeki lelkesedést, éltetni tovább vonzalmát a szeretett nő iránt? A könyv végére kiderül. Meg az is, ki az a furcsa alak, aki ugyan fizikálisan nincs jelen a történetben, de szorult helyzetében, vagy amikor hirtelen fájóvá válik számára a lét, Gusztáv mégis mindig hozzá fordul, tőle vár tanácsot és segítséget...

Őszi Róbert új regénye a köznapiság léte és megléte mellett telis-tele van újdonságokkal, meglepő fordulatokkal, titkokkal és talányokkal. Előre haladva a történetben, érdekes, izgalmas, nem mindennapi karakterek és egyéniségek kalauzolják az olvasót, és egy picinykét, a főhőst is. A történet végére pedig nemcsak a főszereplő, de egy picit mi is felnövünk, átlépve vele, általa a szeretett, de sok esetben kissé túlmisztifikált gyerekkorból, a tartalmas, erős, felelősségteljes, kihívásokkal teli felnőtt létbe.

40%
3 490 Ft
2 094 Ft
Kezdete: 2021.06.11   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-3 munkanap

Adatok

Szerző:
Őszi Róbert
Várható szállítási idő:
2-3 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK