Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekÖtven állat, amely megváltoztatta a történelmet

-25%
Ötven állat, amely megváltoztatta a történelmet
4 500 Ft
Akció: 3 375 Ft3375
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Az állatok mindenütt jelen vannak a bennünket körülvevő világban. Az ember az elmúlt 20 ezer év során számos állatfajjal közeli kapcsolatot alakított ki, s ezáltal megváltozott mind ő maga, mind az állatok. A hajdanvolt vadászból az ember pásztorrá és földművessé vált, óvta és védelmezte azokat az állatokat, melyeket korábban zsákmányul ejtett. Az állatok meghatározó szerepet játszottak az emberi történelem évezredei folyamán.
Az 50 állat, amely megváltoztatta a történelmet című könyv bemutatja azokat az állatokat, amelyek a legnagyobb hatással voltak az emberi civilizációra.
A földművelésben és a kereskedelemben betöltött szerepükön túl az állatok számos más módon is gazdagították az emberi kultúrát és a történelmet.
Egyes állatok - oroszlán, szkarabeusz, kobra, fehérnyakú rétisas - mind vallási, mind politikai szimbólumként megjelentek az emberi közösségekben. A tudomány és az orvoslás fejlődéséhez évszázadokon át állatkísérletek járultak hozzá. Állatok nélkül fajunk múltja és jövője elképzelhetetlen.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630976343
  Kiadó
  Kossuth Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  224
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés