Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek



Ötvös Zsuzsanna: Kreatív desszertiskola - 25 különleges desszert, 35 alaprecept, végtelen lehetőség

-20%
Ötvös Zsuzsanna: Kreatív desszertiskola - 25 különleges desszert, 35 alaprecept, végtelen lehetőség
6 499 Ft
Akció: 5 199 Ft
Kezdete: 2019.08.19   Visszavonásig érvényes!

Az igazán jó desszert megkoronázza az ételsor végét, minden érzékünkre hat, és maradandó élményt jelent. A Kreatív desszertiskola bebizonyítja, hogy nem csak képzett cukrászok képesek ilyen, a családot és a barátokat lenyűgöző desszertköltemények elkészítésére.
Mivel a szerző maga is hobbicukrászként kezdte, pontosan tudja, hogyan válhat valaki lelkes amatőrből igazi mesterré. A jól követhető leírások, a látványos fázisfotók jelentősen megkönnyítik a francia cukrászat alapjaira épülő desszertek elkészítését, és kizárják a hibalehetőségeket.
A kötet különlegessége, hogy 35 alapreceptre épül, és megmutatja, hogy az alapreceptek apró módosításával miképpen kapunk végtelenül sokféle ízű és textúrájú - akár gluténmentes - piskótát, krémet, mousse-t vagy bevonót. A szerző aztán az alaprecepteket használva példaként 25 komplex desszertet is összeállít.
A Kreatív desszertiskola lényege, hogy merjünk játékos kreativitással hozzányúlni az alapreceptekhez. Így élhetjük meg az alkotói folyamat izgalmát, és így válhat ez a könyv a végtelen lehetőségek tárházává.

Ötvös Zsuzsanna bölcsészként végzett, és a sütést sokáig hobbinak tekintette. Az első bonbonok elkészítése után érezte, hogy egyre inkább magával ragadja a cukrászat világa. Ekkor indította útjára blogját Praliné Paradicsom néven, majd búcsút mondott a
bölcsészéletnek, és 2014-től éveken át dolgozott és tanult Szántó Tibor csokoládékészítőnél. Tucatnyi hazai és külföldi képzésen vett részt, és ma már
a legjobb hazai fine dining éttermekben dolgozik.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634334637
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2018
  Oldalszám
  216
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  822 g/db