Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekParádi Orsolya: Pandala az állatkertben - Mesés állatkerti kalauz foglalkoztatókkal, színezőkkel

-30%
Parádi Orsolya: Pandala az állatkertben - Mesés állatkerti kalauz foglalkoztatókkal, színezőkkel
2 499 Ft
Akció: 1 740 Ft
Kezdete: 2019.08.19   Visszavonásig érvényes!

Mesés állatkerti kalauz a sikerlistás Pandala-szigetek alkotójától.
Több, mint 40 részletgazdag színező, 60 állati jó érdekesség a 150 éves Budapesti Állatkertről és lakóiról, 10 remek kézműves ötlet.
Pötty, a pandalakölyök egy reggel eltűnik a Pandala-szigetekről. Trópusi mentőcsapat indul utána, és a nyo­mok egészen a Budapesti Állatkertig vezetik őket. Itt találkoznak Ashával, a kiselefánttal, aki segít nekik, hogy mielőbb megleljék az elveszett pandalakölyköt. Miközben Pötty nyomát követik, kaland kalandot követ, így sorra megismerkednek a Budapesti Állatkert legendás lakóival.
Színezz, alkoss, ismerd meg!

"Bár állatkertünk több lakója szerepelt már könyvben, most először fordul elő, hogy egy gyerekeknek szóló mesekönyv kifejezetten a Fővárosi Állatkertről szól. Ráadásul nem csak szórakoztat, foglalkoztat, de a maga kedves módján számtalan érdekes dolgot is megtanít a nálunk élő állatokról. Külön öröm, hogy ez a különleges könyv állatkertünk 150. születésnapjára készül el. Ennél szebb ajándékról nem is álmodhattunk volna." (Hanga Zoltán, a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivője)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155591457
  Kiadó
  Kolibri Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  72
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  360 g/db